údené mäsá a špeciality:

Šunka bez kosti

Charakteristika:

Povrch výrobku je červenohnedej farby, na reze mäsovoružovej farby. Charakteristická chuť údeného vareného mäsa, primerane slaná. Hodí sa pre hotely a náročných spotrebiteľov.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové stehno špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 336 kJ/80 kcal, tuky: 2,42 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,90 g, sacharidy: 0,20 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 14,50 g, soľ: 2,75 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1100 g