Charakteristika:
Povrch výrobku je červenohnedej farby, na reze mäsovoružovej farby. Charakteristická chuť údeného vareného mäsa, primerane slaná. Hodí sa pre hotely a náročných spotrebiteľov.
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové stehno špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 336 kJ/80 kcal, tuky: 2,42 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,90 g, sacharidy: 0,20 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 14,50 g, soľ: 2,75 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1100 g
|