údené mäsá a špeciality:

Údené bravčové pliecko rolované

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Pliecko je dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť.

Trvanlivosť:

10 dní pri nebalenom výrobku a 30 dní pri balenom výrobku pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.

Zloženie:

Bravčové pliecko špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 472 kJ/113 kcal, tuky: 6,82 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,71 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 12,90 g, soľ: 2,30 g.

Odporučané použitie:

Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Nebalené
cca 1200 g
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1200 g