Charakteristika:
Koleno je zaúdené do zlatohnedej farby. Chuť je primerane slaná s vôňou údeného mäsa.
Trvanlivosť:
28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové zadné koleno špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 912 kJ/220 kcal, tuky: 17,30 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,76 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 16,00 g, soľ: 2,08 g.
Odporučané použitie:
Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.
| Balenie | Spôsob balenia | Hmotnosť (g) | 
|---|---|---|
| Ucelený kus | Vákuové balenie | cca 1900 g | 
 
								 
								 
								 
								 
																	 
								 
														 
						
						 
						
						