údené mäsá a špeciality:

Bavorské údené koleno

Charakteristika:

Koleno je zaúdené do zlatohnedej farby. Chuť je primerane slaná s vôňou údeného mäsa.

Trvanlivosť:

28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové zadné koleno špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 912 kJ/220 kcal, tuky: 17,30 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,76 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 16,00 g, soľ: 2,08 g.

Odporučané použitie:

Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1900 g