Slovenská spoločnosť s 30-ročnou tradíciou.

Trvalým cieľom spoločnosti Tauris je zvyšovanie kvality výroby, odbornej úrovne zamestnancov, pracovného prostredia a úrovne spolupráce s našimi obchodnými partnermi.

Špecializujúca sa na výrobu a distribúciu mäsových výrobkov.

Slovenská spoločnosť TAURIS patrí k popredným výrobcom a distribútorom mäsových výrobkov a výsekového mäsa. Trvalým cieľom slovenskej spoločnosti TAURIS je zvyšovanie kvality výroby, odbornej úrovne zamestnancov, pracovného prostredia a úrovne spolupráce s našimi obchodnými partnermi. V roku 1996 získala naša spoločnosť ako prvý mäsokombinát na Slovensku Certifikát riadenia kvality EN ISO 9002. V máji 1997 dostala slovenská spoločnosť TAURIS NITRIA so súhlasom centrály v Bruseli pod. č. SK 15 povolenie vývozu do krajín Európskej únie od Štátnej veterinárnej správy Bratislava.

História

Ocenenia a Certifikáty

HACCP

Výroba mäsových výrobkov v slovenskej spoločnosti TAURIS podlieha prísnemu systému HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) od roku 1997. Voľný preklad tohto termínu označuje systém, ktorý je založený na preventívnych opatreniach pri výrobe potravín.

IFS Food

Standard je medzinárodne uznávaný štandard a patrí pod GFSI (Global Food Safety Initiative) uznávaný štandard pre audit výrobcov potravín na celom svete. Dôraz sa kladie na bezpečnosť potravín a kvalitu procesov a produktov. Týka sa to potravinárskych spoločností a spoločností, ktoré balia voľne ložené potravinárske výrobky.

Hodnoty

Naše hodnoty

Odvaha

Odvaha

Špičková kvalita

Špičková kvalita

Autentickosť

Autentickosť

Inovativnosť

Inovativnosť

Tradičnosť slovenských chutí

Tradičnosť slovenských chutí

Ohľaduplnosť

Ohľaduplnosť

Naša misia

Výroba mäsových výrobkov v slovenskej spoločnosti TAURIS podlieha prísnemu systému HACCP
(Hazard Analysis and Critical Control Point) od roku 1997. Voľný preklad tohto termínu označuje systém, ktorý je založený na preventívnych opatreniach pri výrobe potravín.

Náš charakter

Výroba mäsových výrobkov v slovenskej spoločnosti TAURIS podlieha prísnemu systému HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) od roku 1997. Voľný preklad tohto termínu označuje systém, ktorý je založený na preventívnych opatreniach pri výrobe potravín.

Naša vízia

Sme značkou, ktorá nikdy neuhne, v kvalite mäsa a mäsových výrobkov.