údené mäsá a špeciality:

Údené bravčové stehno s cesnakom

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Bravčové stehno je červenohnedej farby po vyúdení, na povrchu je dekorované cesnakovými lupienkami, na reze mäsovoružovej farby. Má charakteristickú chuť údeného vareného mäsa, primerane slanú. Hodí sa pre hotely a náročných spotrebiteľov.

Trvanlivosť:

28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové stehno špeciálnej úpravy, cesnak

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 379 kJ/90 kcal, tuky: 1,86 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,65 g, sacharidy: 2,93 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 15,30 g, soľ: 3,18 g.

Odporučané použitie:

Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1100 g