údené mäsá a špeciality:

Údená bravčová krkovička bez kosti

Charakteristika:

Po zaúdení je výrobok červenohnedej farby, na reze mäsovoružovej farby. Charakteristická chuť údeného vareného mäsa.

Trvanlivosť:

10 dní pri nebalenom výrobku a 30 dní pri balenom výrobku pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.

Zloženie:

Bravčová krkovička bez kosti špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 602 kJ/145 kcal, tuky: 10,29 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,10 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 13,00 g, soľ: 2,50 g.

Odporučané použitie:

Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1200 g
Ucelený kus
Nebalené
cca 3000 g