údené mäsá a špeciality:

Údené bravčové kolienko zadné

Charakteristika:

Zadné kolienko je vysolené, na povrchu suché, dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť.

Trvanlivosť:

10 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +7°C

Zloženie:

Bravčové zadné kolienka

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 897 kJ/216 kcal, tuky: 16,99 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,13 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 15,80 g, soľ: 1,75 g.

Odporučané použitie:

Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
nebalené
cca 1600 g