Charakteristika:
Výrobok z bravčového stehna s charakteristickým tmavohnedým až hnedočiernym pokryvom. Hodí sa do hotelov a pre náročných spotrebiteľov.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové stehno špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 321 kJ/76 kcal, tuky: 0,99 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,39 g, sacharidy: 2,55 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 14,20 g, soľ: 2,78 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
| 
													 Balenie 
												 | 
												
													 Spôsob balenia 
												 | 
												
													 Hmotnosť (g) 
												 | 
											
|---|---|---|
| 
														 Ucelený kus 
													 | 
													
														 Vákuové balenie 
													 | 
													
														 cca 1100 g 
													 |