údené mäsá a špeciality:

Moravské mäso formované

Charakteristika:

Šunka s obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 13 hmotnostných percent patrí do kvalitatívnej triedy - výberová. Výrobok je charakteristický hnedým pokryvom.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové stehno špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 321 kJ/76 kcal, tuky: 0,99 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,39 g, sacharidy: 2,55 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 14,20 g, soľ: 2,78 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 2000 g