údené mäsá a špeciality:

Gazdovské údené plece

Charakteristika:

Výrobok tvorí použitá surovina bravčové plece s vrstvou tuku a s kožou, povrch výrobku suchý, hladký a tmavohnedej farby. Na reze výrobok mäsovoružovej farby s vrstvou tuku a s kožou.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové pliecko špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 749 kJ/180 kcal, tuky: 13,43 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,96 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 14,80 g, soľ: 1,48 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1 kg