údené mäsá a špeciality:

Údené bravčové rebierka z karé a krku

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Rebierka z karé a krku sú vysolené, na povrchu suché, dokonale vyúdené a majú primerane slanú chuť.

Trvanlivosť:

10 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +7°C

Zloženie:

Bravčové rebierka z karé a krku

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1203 kJ/290 kcal, tuky: 23,87 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,59 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: 0,21 g, bielkoviny: 18,80 g, soľ: 3,04 g.

Odporučané použitie:

Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Nebalené
cca 1500 g