údené mäsá a špeciality:

Údené bravčové kolienko predné

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Predné kolienko je vysolené, na povrchu suché, dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť.

Trvanlivosť:

10 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +7°C

Zloženie:

Bravčové predné kolienka

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 925 kJ/222 kcal, tuky: 15,99 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,83 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 19,60 g, soľ: 2,35 g.

Odporučané použitie:

Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Nebalené
cca 700 g