Charakteristika:
Predné kolienko je vysolené, na povrchu suché, dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť.
Trvanlivosť:
10 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +7°C
Zloženie:
Bravčové predné kolienka
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 925 kJ/222 kcal, tuky: 15,99 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,83 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 19,60 g, soľ: 2,35 g.
Odporučané použitie:
Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.
| Balenie | Spôsob balenia | Hmotnosť (g) | 
|---|---|---|
| Ucelený kus | Nebalené | cca 700 g | 
 
								 
								 
								 
								 
																	 
								 
														 
						
						 
						
						