ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY - BEZ ÉČOK

Staroslovenská mäsová tlačenka

Charakteristika

Tradícia zabíjačiek našich predkov sa snúbi v Staroslovenskej mäsovej tlačenke. Zabíjačkové špe...

Zobraziť viac

Trvanlivosť

21 dní od dátumu výroby. Skladujte pri teplote 0 °C až +4°C.

Zloženie

Bravčové koleno bez kosti, mäsový vývar, bravčové kože, cesnak, soľ a koreniny.

Energetická hodnota (na 100g)

Výživové údaje na 100g výrobku: Energia: 631 kJ/151 kcal, tuky: 8,73 g, z toho nasýtené mastné ...

Zobraziť viac

Odporučané použitie

Jedná sa o varený mäsový výrobok vhodný na priamu konzumáciu.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1000

Podobné produkty