SLANINY:

Spišská údená slanina

SLANINY

    alergen

Charakteristika:

Spišská slanina má lahodnú primerane slanú chuť a intenzívnu vôňu po dyme. Je dekorovaná sladkou paprikou a vyúdená natoľko, aby získala charakter údeného výrobku

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčový bok bez kosti s kožou

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1859 kJ/ 444 kcal, tuky: 44,20g, z toho nasýtené mastné kyseliny 20,28g, sacharidy: ‹0,50g, z toho cukry ‹0,50g, bielkoviny: 12,62g, soľ 2,28g.

Odporučané použitie:

Priama konzumácia

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Perforovaná fólia
500 - 800 g