SLANINY:

Slanina na opekanie

SLANINY

    alergen

Charakteristika:

Slanina na opekanie má lahodnú primerane slanú chuť a intenzívnu vôňu po dyme.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčový bok bez kosti s kožou, vysolený

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1844 kJ/439 kcal, tuky: 42,07 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,97 g, sacharidy: 2,50 g, z toho cukry: 0,23 g, bielkoviny: 14,40 g, soľ: 2,90 g.

Odporučané použitie:

Priama konzumácia, opekanie a škvarenie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 600 g