ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY:

Kuracia tlačenka

ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY

    alergen

Charakteristika:

Neúdená, varená tlačenka. Chuť má po varenom kuracom mäse, primerane slanú a korenenú.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Kuracie mäso, kože, koreniny a cesnak

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 763 kJ/183 kcal, tuky: 11,56 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,27 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 19,70 g, soľ: 1,99 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Veľké balenie
Plastový obal
cca 2000 g