zabíjačkové špeciality - bez éčok:

Malohontská zabíjačková tlačenka

Charakteristika:

Tlačenka sa po naplnení uvarí a vyúdi vlhkým dymom.Chuť tvoria prírodné koreniny ako jedlá soľ, čierne korenie, pálivá paprika, rasca, čerstvý trený cesnak, mäsový vývar.

Trvanlivosť:

14 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové hlavy varené bez kosti, vnútornosti (jazyky a srdcia), kože, koreniny, cesnak.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 886 kJ/214 kcal, tuky: 17,51 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,57 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 14,00 g, soľ: 1,15 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1000 g