zabíjačkové špeciality:

Bravčová tlačenka

Charakteristika:

Neúdená, varená tlačenka. Chuť má po varenom bravčovom mäse, primerane slanú a korenenú.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové hlavy varené bez kosti, vnútornosti (jazyky a srdcia), kože, koreniny, cesnak

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1003 kJ/242 kcal, tuky: 20,58 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,70 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: 0,23 g, bielkoviny: 14,20 g, soľ: 1,43 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Veľké balenie
Plastový obal
cca 2000 g