zabíjačkové špeciality - bez éčok:

Malohontská zabíjačková jaternica

Charakteristika:

Špecifickú chuť tvoria koreniny ako čierne korenie, pálivá paprika, rasca a čerstvý trený cesnak.

Trvanlivosť:

14 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové hlavy, kože, srdcia a pľúca

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 878 kJ/210 kcal, tuky: 12,58 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,69 g, sacharidy: 13,49g, z toho cukry: 0,98 g, bielkoviny: 10,80 g, soľ: 1,33 g.

Odporučané použitie:

Vybalenie z fólie a priama konzumácia.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Vákuové balenie
cca 450 g
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 1200 g