slaniny:

Sedmohradská slanina

Charakteristika:

Sedmohradská slanina sa vyrába z bravčového boku s kožou. Má primerane výrazne korenenú, slanú chuť, na skuse jemná.

Trvanlivosť:

28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčový bok s kožou

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1366 kJ/330 kcal, tuky: 30,34 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,72 g, sacharidy: 1,42 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 12,90 g, soľ: 2,05 g.

Odporučané použitie:

Priama konzumácia, opekanie a škvarenie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 500 g