salámy - suché:

Mojmírovský Uherák

Charakteristika:

Saláma má atraktívny biely obal. Povrch je suchý, mierne vrásčitý. Rez je lesklý s výraznou mozaikou chudých a tučných častí bravčového mäsa. Konzistencia pružná, pevná až tuhá. Vôňa príjemná, typická pre plesnivé salámy

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso, koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2051 / 496 kJ / kcal, tuky: 46,84 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,81 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 18,70 g, soľ: 3,48 g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Voľné
cca 550 g