Charakteristika:
Saláma má sýto-červenú farbu s presvitajúcim zrnením surovín. Vôňa a chuť je typická pre trvanlivý mäsový výrobok. Vyšší obsah tuhej papriky mu dodáva výraznú pikantnú paprikovú chuť.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2172/ 526 kJ/kcal, tuky: 49,85 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 20,04 g, sacharidy: 1,46 g, z toho cukry: 0,40 g, bielkoviny: 17,80 g, soľ: 2,83 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
400 g
|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
cca 400 g
|
Ucelený kus
|
Voĺné
|
cca 400 g
|