salámy - suché:

Pálivec saláma

Charakteristika:

Saláma má sýto-červenú farbu s presvitajúcim zrnením surovín. Vôňa a chuť je typická pre trvanlivý mäsový výrobok. Vyšší obsah tuhej papriky mu dodáva výraznú pikantnú paprikovú chuť.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2172/ 526 kJ/kcal, tuky: 49,85 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 20,04 g, sacharidy: 1,46 g, z toho cukry: 0,40 g, bielkoviny: 17,80 g, soľ: 2,83 g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
400 g
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
cca 400 g
Ucelený kus
Voĺné
cca 400 g