salámy - suché:

Nitran saláma

Charakteristika:

Saláma je na povrchu hnedočervená, s presvitajúcim zrnením suroviny. Rez je lesklý s výraznou mozaikou chudých a tučných častí. Vôňa je príjemná, aromatická po koreninách a dyme. Chuť je slanšia, výrazne korenená.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové, hovädzie mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2225/539 kJ/kcal, tuky: 51,76g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 21,20g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny: 18,20 g, soľ: 2,80g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Nárez
Ochranná atmosféra
75 g
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
cca 550 g
Ucelený kus
Voľné
cca 550 g
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
570 g