salámy - suché:

Malokarpatská saláma

Charakteristika:

Saláma je na povrchu červenohnedá, s presvitajúcim zrnením suroviny. Vôňa je príjemná, aromatická po koreninách a dyme. chuť je slanšia, výrazne korenená.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové, hovädzie mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2020/489 kJ/kcal, tuky: 47,25g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,21g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny: 16,00 g, soľ: 3,10g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Nárez
Ochranná atmosféra
75 g
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1000 g
43182
Voľné
cca 1000 g