salámy - suché:

Carmen saláma

Charakteristika:

Saláma má hnedočervenú farbu a v reze je vidieť bravčové mäso, mleté na veľké kusy. Je vhodne dochutená koreninami a červenou paprikou. Vôňa a chuť salámy je príjemná, po použitých surovinách a údení.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové, hovädzie mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1327/319 kJ/kcal, tuky: 24,47g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,92g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny: 24,80 g, soľ: 3,90g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Nárez
Ochranná atmosféra
75 g
Ucelený kus
Voľné
cca 1000 g