salámy - polosuché:

Vysočina saláma

Charakteristika:

Saláma je na povrchu hnedočervenej farby, v nákroji mäsovo-ružovej farby s drobnou mozaikou chudých a tučných častí. Vôňu a chuť má aromatickú po údení a použitých surovinách.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1530 / 370 kJ/kcal, tuky: 34,04 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,71g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 15,90 g, soľ: 2,68 g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 600 g
Ucelený kus
Voľné
cca 600 g