salámy - polosuché:

Pressburg saláma

Charakteristika:

Saláma je plnená do kolagénneho obalu mahagónovej farby s imitáciou sieťky. Má mierne aromatickú vôňu, typickú pre použitých surovinách a primerane slanú chuť.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1539 / 372 kJ/kcal, tuky: 34,89 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,45g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 14,60 g, soľ: 2,58 g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Nárez
Ochranná atmosféra
75 g
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 800 g
Ucelený kus
Voľné
cca 800 g