Charakteristika:
JELEŇ SALÁMA je trvanlivý tepelne opracovaný mäsový výrobok. Vyrába sa z jelenieho mäsa, slaniny a korenín, ako napríklad čierne korenie alebo borievka. Práve borievkový podtón v kombinácii s jelením mäsom dáva tomuto výrobku príjemnú chuť a arómu.
Trvanlivosť:
Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 % je doba spotreby 30 - 40 dní.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 114 g jelenieho mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1060 kJ / 254 kcal, tuky: 18,10 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,25 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: 0,40 g, bielkoviny: 22,70g, soľ: 2,16 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
300 g
|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
cca 300 g
|