salámy - polosuché:

Čingovská saláma

Charakteristika:

Saláma má pod povrchom zreteľné zrná tučnej a chudej svaloviny. Je červená v nákroji, na povrchu hnedočervená. Má vôňu po použitých koreninách, jej chuť je primerane slaná a korenená.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1677 / 406 kJ/kcal, tuky: 38,33 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 15,72g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 15,20 g, soľ: 2,55 g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Nárez
Ochranná atmosféra
75 g
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 900 g
Ucelený kus
Voľné
cca 900 g