ZVERINA - SALÁMY::

Diviak saláma

ZVERINA - SALÁMY:

Charakteristika:

DIVIAK SALÁMA je trvanlivý tepelne opracovaný mäsový výrobok. Vyrába sa z diviačieho mäsa a slaniny. V saláme je zmes rôznych korenín, ako napríklad nové korenie alebo koriander, ktorá výrobku dodáva tú správnu vyváženú chuť.

Trvanlivosť:

Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80% je doba spotreby 30 - 40 dní.

Zloženie:

Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 114 g diviačieho mäsa.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1210 kJ / 291 kcal, tuky: 22,80 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,15 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 21,50 g, soľ: 2,44 g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
300 g
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
cca 300 g
Nárez
Ochranná atmosféra
75 g
Nárez
Ochranná atmosféra
50 g