šunky - bravčové:

Šunka Sicília

Charakteristika:

Výrobok z bravčového stehna dekorovaný zmesou korenín. Má charakteristickú chuť údeného vareného mäsa, primerane slanú, výrazne korenistú po použitých koreninách. Vhodná pre hotely a náročných spotrebiteľov.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové stehno špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 345 kJ/82 kcal, tuky: 1,93 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,71 g, sacharidy: 1,67 g, z toho cukry: 0,23 g, bielkoviny: 14,40 g, soľ: 2,93 g

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1100 g