salámy - suché:

Lovecká saláma

Charakteristika:

Saláma má v nákroji sýtočervenú farbu chudých zŕn. Vôňa je výrazná po údení, chuť ostrejšia a slaná.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2347/568 kJ/kcal, tuky: 53,96g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 22,39g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny: 20,60 g, soľ: 3,10g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
cca 550 g