salámy - suché:

Nitran ´77

Charakteristika:

Inšpiráciou pre výrobu tejto salámy bola klasická pôvodná receptúra pochádzajúca z Nitry, tak ako si ju pamätáme z roku 1974 s autentickým prstencom a grafikou. Výnimočnosť produktu bola potvrdená v roku 1977, kedy výrobok získal cenu „Zlatá Salima ”. Ako základná surovina pri výrobe Nitran ´77 sa používa špeciálne upravené bravčové a hovädzie mäso. Výrobok je plnený do kolagénového obalu, má slanšiu chuť a je výrazne korenený. Vôňa je príjemná a aromatická po koreninách a dyme.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové, hovädzie mäso a koreniny. Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 150 g mäsa.

Energetická hodnota (na 100g):

Výživové údaje na 100g výrobku: Energia: 1850/446 kJ / kcal, tuky: 38,41 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 16,57 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 25,20 g, soľ: 3,37 g

Odporučané použitie:

Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, nárezy, studené misy.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Voľné
570