klobásy - suché:

Gombasecká klobása

Charakteristika:

Klobása na povrchu má červenohnedú farbu a na reze so stopami po paprike s nepravidelnou mozaikou chudých a tučných zŕn. Vôňa a chuť výrobku príjemná, výraznejšia po paprike, korenistá.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2376/575 kJ/kcal, tuky: 54,97g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 22,35g, sacharidy: 1,04g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny: 19,10 g, soľ: 3,10g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Rodinné balenie
Ochranná atmosféra
cca 600 g