klobásy - suché

Bratislavská klobása

Charakteristika

Klobása na povrchu sýto hnedočervená s presvitajúcim zrnením surovín, na reze lesklá s výraznou...

Zobraziť viac

Trvanlivosť

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuov...

Zobraziť viac

Zloženie

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g)

Energia: 2311/559 kJ/kcal, tuky: 53,14g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 21,81g, sacharidy:

Odporučané použitie

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Voľné
cca 300 g
Rodinné balenie
Vákuové balenie
cca 580 g

Podobné produkty