klobásy - suché:

Bratislavská klobása

klobásy - suché

    alergen

Charakteristika:

Klobása na povrchu sýto hnedočervená s presvitajúcim zrnením surovín, na reze lesklá s výraznou mozaikou chudých a tučných častí bravčového a hovädzieho mäsa. Vôňa typická pre trvanlivý mäsový výrobok. Chuť je slanšia.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2311/559 kJ/kcal, tuky: 53,14g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 21,81g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny: 20,30 g, soľ: 3,13g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Voľné
cca 300 g
Rodinné balenie
Vákuové balenie
cca 580 g