klobásy - suché:

Sudžuk

Charakteristika:

Sudžuk je balkánsko – orientálna delikatesa obľúbená už od čias staroveku so všestrannými variáciami prípravy a konzumácie. Exotický a zároveň lahodne šťavnatý charakter tohto typu suchej klobásy je postavený na základnej bravčovej surovine plnenej v prírodnom hovädzom čreve spolu s tradičnými ingredienciami. Nezameniteľnosť výrobku je daná jeho jedinečným tvarom.

Trvanlivosť:

40 dní za podmienok skladovania výrobku pri teplote od 0°C do +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1691 kJ / 404 kcal, tuky: 35,00g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,76g, sacharidy: <0,50g, z toho cukry: <0,50g, bielkoviny: 22,48g, soľ: 4,00g.

Odporučané použitie:

Sudžuk radíme medzi exkluzívne mäsové výrobky. Vhodný je na priamu komzumáciu na nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
PF
cca 350