klobásy - suché:

Žitavská klobása

klobásy - suché

    alergen

Charakteristika:

Klobása je tvorená kombináciou kvalitnej sladkej a pálivej papriky. Vôňa je príjemná, aromatická po použitých surovinách a údení. Chuť je primerane slaná a výraznejšie pálivá.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2253/545 kJ/kcal, tuky: 51,15g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 20,08g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny:21,20 g, soľ: 3,40g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Rodinné balenie
Ochranná atmosféra
cca 800 g