šunky - bravčové:

Debrecínska šunka

Charakteristika:

Bravčová šunka z obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 10 hmotnostných percent patriaca do kvalitatívnej triedy – štandard. Charakteristická paprikovým pokryvom.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové stehno špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 299 kJ/71 kcal, tuky: 1,09 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,43 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 15,20 g, soľ: 2,91 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Veľké balenie
Plastový obal
3200 - 3500 g