šunky - bravčové:

Dusená šunka štandard

Charakteristika:

Šunka s obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 10 hmotnostných percent patrí do kvalitatívnej triedy – štandard.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové stehno špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 349 kJ/83 kcal, tuky: 2,84 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,17 g, sacharidy: 2,57 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 11,80 g, soľ: 2,25 g

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Plastový obal
cca 2400 g