ZVERINA - KLOBÁSY:

Muflón klobása

ZVERINA - KLOBÁSY

Charakteristika:

MUFLÓN KLOBÁSA je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok, ktorý je údený studeným dymom. Na výrobu sa používa muflonie mäso so zmesou rôznych korenín.

Trvanlivosť:

Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 % je doba spotreby 30 - 40 dní.

Zloženie:

Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 65 g bravčového a 40 g muflonieho mäsa.

Energetická hodnota (na 100g):

1581 kJ / 378 kcal, tuky: 31,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,6 g, sacharidy: 3,00 g, z toho cukry: < 0,5 g, bielkoviny: 22,1 g, soľ: 2,9 g.

Odporučané použitie:

Výrobok je potrebné pred konzumáciou dôkladne tepelne upraviť. Vhodné do rôznych teplých pokrmov.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Perforovaná fólia
cca 320 g (1 pár)