Charakteristika:
DANIEL KLOBÁSA je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok, ktorý je údený studeným dymom. Na výrobu sa používa kombinácia zmesi vyvážených korenín spolu s kvalitným bravčovým a danielím mäsom.
Trvanlivosť:
Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 % je doba spotreby 30 - 40 dní.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 65 g bravčového a 40 g muflonieho mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
1507 kJ / 360 kcal, tuky: 27,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,6 g, sacharidy: 3,2 g, z toho cukry: < 0,5 g, bielkoviny: 24,9 g, soľ: 3,0 g.
Odporučané použitie:
Výrobok je potrebné pred konzumáciou dôkladne tepelne upraviť. Vhodné do rôznych teplých pokrmov.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Perforovaná fólia
|
cca 320 g (1 pár)
|