Charakteristika:
JELENIA KLOBÁSA je tepelne neopracovaný mäsový výrobok, ktorý je zaúdený studeným dymom. Výrobok je vhodný do rôznych pokrmov teplej kuchyne, kde zaručene vytvorí nezameniteľnú lahodnú chuť.
Trvanlivosť:
Za podmienok správneho skladovania výrobku pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 % je doba spotreby 30 - 40 dní.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 67 g bravčového a 40 g jelenieho mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
1547 kJ / 369 kcal, tuky: 32,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 22,0 g, sacharidy: < 0,5 g, z toho cukry: < 0,5 g, bielkoviny: 18,1 g, soľ: 2,3 g.
Odporučané použitie:
Výrobok je potrebné pred konzumáciou dôkladne tepelne upraviť. Vhodné do rôznych teplých pokrmov.
| Balenie | Spôsob balenia | Hmotnosť (g) | 
|---|---|---|
| Ucelený kus | Perforovaná fólia | cca 600 g (2 páry) | 
| Ucelený kus | Ochranná atmosféra | cca 750 g | 
 
								 
								 
								 
								 
								 
														 
						
						 
						
						