Charakteristika:
Klobása Laci je vhodná najmä na pečenie a varenie.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1462 kJ/354 kcal, tuky: 32,87g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,45g, sacharidy: 2,43 g, z toho cukry: 0,35 g, bielkoviny: 12,00 g, soľ: 2,03 g.
Odporučané použitie:
Vhodný po ohriatí na konzumáciu a pečenie.
| 
													 Balenie 
												 | 
												
													 Spôsob balenia 
												 | 
												
													 Hmotnosť (g) 
												 | 
											
|---|---|---|
| 
														 Gastro balenie 
													 | 
													
														 Ochranná atmosféra 
													 | 
													
														 cca 2100 
													 |