salámy - mäkké:

Parížska saláma

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý je vhodný najmä na nárezy.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso s nepravidelnou mozaikou krájanej papriky červenej, mrkvy, uhoriek.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1323 kJ/320 kcal, tuky: 30,49 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,34 g, sacharidy: 1,20 g, z toho cukry: 0,58 g, bielkoviny: 9,75 g, soľ: 1,85 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy, šaláty a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Veľké balenie
Plastový obal
cca 3000 g