salámy - mäkké:

Kemp luncheon meat saláma

Charakteristika:

Saláma je vyrobená na spôsob známeho Luncheon Meat. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický nepravidelnou mozaikou so zrnami bravčového chudého a tučného mäsa veľkosti do 10 mm.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1039 kJ/251 kcal, tuky: 22,54 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,08 g, sacharidy: 3,15 g, z toho cukry: 1,16 g, bielkoviny: 8,89 g, soľ: 2,00 g.

Odporučané použitie:

Konzumáciu za studena vo forme nárezu, tepelná úprava a opekanie na panvici.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Plastový obal
350 g
Veľké balenie
Plastový obal
cca 2500 g