KLOBÁSY - OSTATNÉ - BEZ ÉČOK:

Domáca klobása bez E

KLOBÁSY - OSTATNÉ - BEZ ÉČOK

    alergen

Charakteristika:

Výrobok plnený v bravčovom čreve, s dĺžkou jednej nožičky cca 25 cm. Chutná klobása bez pridaných konzervantov, ktorá je na reze charakteristická nepravidelnou mozaikou mäsovoružových zŕn chudej svaloviny a tučných zŕn bielej farby. Vôňa a chuť klobásy je po čerstvej údenine a použitých koreninách, primerane slaná. Klobása údená studeným dymom.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.

Zloženie:

Bravčové mäso, bravčová slanina, paprika sladká, cesnak, paprika pálivá, rasca, čierne korenie, cukor, jedlá soľ, aromatické extrakty, koreniny, aróma, extrakty korenín. Výrobok plnený do bravčového čreva.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1589 kJ / 380 kcal, tuky: 34,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,1g, sacharidy: ˂0,5g, z toho cukry: ˂0,5g, bielkoviny: 18,6g, soľ: 3,0g.

Odporučané použitie:

Výrobok je potrebné pred konzumáciou dôkladne tepelne opracovať.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Perforovaná fólia
PF
300