Charakteristika:
Saláma má pod povrchom zreteľné zrná tučnej a chudej svaloviny. Je červená v nákroji, na povrchu hnedočervená. Má vôňu po použitých koreninách, jej chuť je primerane slaná a korenená. Výrobok je vyrábaný bez pridaných konzervantov.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 %
Zloženie:
106g mäsa bolo použitých na 100g hotového výrobku
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1522 / 368 kJ / kcal, tuky: 33,72 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,70 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: 0,82 g, bielkoviny: 16,10 g, soľ: 2,45 g
Odporučané použitie:
Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, nárezy, studené misy.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
OA
|
cca 750
|
Nárez
|
OA
|
75
|