údené mäsá a špeciality

Údená lahôdka z karé

Charakteristika

Mäsový výrobok vyrobený z vykosteného bravčového karé zaúdeného do zlatohnedej farby. Vôňa a ch...

Zobraziť viac

Trvanlivosť

28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.

Zloženie

Bravčové karé bez kosti špeciálnej úpravy.

Energetická hodnota (na 100g)

Energia: 461 kJ/110 kcal, tuky: 5,02 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,24 g, sacharidy: 1,7...

Zobraziť viac

Odporučané použitie

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Vákuové balenie
300 - 400 g
Ucelený kus
Vákuové balenie
700 - 1000 g

Podobné produkty