údené mäsá a špeciality:

Údená lahôdka z karé

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Mäsový výrobok vyrobený z vykosteného bravčového karé zaúdeného do zlatohnedej farby. Vôňa a chuť je jemná, po zaúdenom mäse a primerane slaná.

Trvanlivosť:

28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.

Zloženie:

Bravčové karé bez kosti špeciálnej úpravy.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 461 kJ/110 kcal, tuky: 5,02 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,24 g, sacharidy: 1,77 g, z toho cukry: 1,05 g, bielkoviny: 14,40 g, soľ: 2,75 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Vákuové balenie
300 - 400 g
Ucelený kus
Vákuové balenie
700 - 1000 g