údené mäsá a špeciality:

Sedliacke stehno 95% mäsa

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Bravčové stehno, na povrchu suché, dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť.

Trvanlivosť:

14 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +7°C

Zloženie:

Bravčové stehno min. 95% mäsa.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 478 kJ/113 kcal, tuky: 2,94 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,18 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 21,70 g, soľ: 2,59 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Nebalené
cca 1000 g
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 500 g