údené mäsá a špeciality:

Údená šunka zavinutá

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Opracované bravčové stehno je dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť.

Trvanlivosť:

10 dní pri nebalenom výrobku a 30 dní pri balenom výrobku pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.

Zloženie:

Bravčové stehno špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 305 kJ/72 kcal, tuky: 1,62 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,66 g, sacharidy: 1,72 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 12,70 g, soľ: 2,92 g.

Odporučané použitie:

Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Nebalené
cca 2000 g
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 2000 g
Malé balenie
Vákuové balenie
cca 1000 g